Post by meghpiggtermyore on Mar 6, 2022 8:26:12 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bullet Angel: Xshot Mission M ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bullet Angel: Xshot Mission M IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hacknout všechny ▞▞▞
▞▞▞ Bullet Angel: Xshot Mission M 2022 version ▞▞▞
Opravdu jsem si tuto hru užil, protože jsem opustil Free fire a další hru, je to velmi pěkná a dobrá grafika, líbí se mi to. ale žádám bullet Angel team plz přidejte seviver mod a další mod, který dělá máslo ...... díky 😊
Nemohu se přihlásit po aktualizaci huhuhu. Vždy skladem přihlásit se .
Dobrá hra, fascinující hra... Ale má to pár nedostatků... Doufám, že to vývojáři opraví... a tuto hru ještě vylepší❤️
Dobře, změním ji na 5hvězdičkovou, protože vývojář reaguje, ale svou recenzi odsud nezměním, jen jsem si ji stáhl pro recenzi streamu, jen pár hodin po vydání hry si ji stáhnu a hned začnu na hra, abyste viděli, jak to vypadá, načítání hry je tak plynulé, ale když vstoupíte do zápasu, ping klesne ze zelené na červenou a můžete mířit, ale nemůžete střílet bez ručního střílení, protože automatické střílení bude zpožděno, pokud dostal problém s internetem.
Oprava automatického ukončení této hry čelím automatickému ukončení této hry ze včerejška, i když mám telefon s 6 GB RAM, opravte to co nejdříve a součet zpoždění, doufám, že to brzy napravíte děkuji 👍
Tato hra je 100% stejná jako valorant Pokud je tato hra lag ve vašem mobilu, otevřete nastavení v této hře a nastavte grafiku na ultra nízkou nebo ultra hladkou, jak je dáno, a poté nastavte fps hry na nejvyšší, jak je dáno, vaše hra je ultra plynulá
Tato hra je skvělá, ale problém je, když jsem opustil stále hrající hráč, který se mnou hrál, zamrzne a hra také zamrzne
Myslím, že hru odinstaluji, protože je těžké se v ní pohybovat Rychlostí běhu vývojáře, tak pomalu prosím, pomoz nám Bůh!!Booya!!
Hra je zatím skvělá .. Při hraní si na tuto hru pamatuji (crossfire , pointblank , special force atd.) Těším se na další aktualizace .. Chci vidět vybroušenější hru .. zatím jsem hrát tohle a mimochodem super automatické zaměřování je dobré (ne super), ale dost nepomáhá příležitostným hráčům k zaměřování a novým hráčům na hraní .. dobrá práce 😊
Proč se připojit k fb nelze se přihlásit
Tato hra byla vytvořena pouze pro ty, kteří mají skvělé spojení a bohaté lidi, ve skutečnosti to není pro všechny, je to tak zaujaté. Už nemá cenu hrát,
Vím, že je to dobré, ale potkal jsem většinu hackerů v režimu mumie, plz je odstraňte, děkuji mnohokrát
Miluju HRU, ale některé funkce her tak špatné načítání obrazovky zaostávají a měli byste odstranit taneční léčení a nahradit ho adrenalinem mnohem lépe, protože tanec dělá hru tak špatnou, přeji si, abyste udělali taneční léčení a nahradili adrenalin
Velmi špatné, když jsem chtěl začít zápas, vždy se prodlouží a když v lobby je na startovacím tlačítku nápis „matching...“ velmi špatná hra a zkušenost
Je to úžasná hra, ale trochu pokulhává a po odehrání jednoho zápasu se vždy vrátí ze hry, jako bych byl ze hry vyhozen, opravte to prosím
Dávám čtyři, protože grafika a postava jsou špatné, mohu říci. A taky nemůžu střílet, ale věřte mi, že je to nejlepší hra. Ale možná je to nová hra, myslím, že proč je špatná a je potřeba ji vyvinout a aktualizovat, aby byla hra plynulejší a lepší. Stačí si ji stáhnout!!
Toto je dobrá online hra, ale abych byl upřímný, je příliš daleko od verze pro počítač. A také si myslím, že doporučuji opravit aktualizaci. Proč každou sezónu musíme aktualizovat v obchodě Play, ale když klikneme, přejděte na toto . Aktualizujte to. Takže to je můj problém.sezóna byla u konce a na aktualizaci v obchodě Play je příliš hrubá, místo toho proveďte aktualizaci ve hře.
Tato hra je dobrá, ale...má velký problém, hra vždy zaostává..Myslel jsem si, že moje úložiště telefonu je plné..když to zkontrolujete, mám 22 gb..plz opravte tuto chybu, plz chci hrát
Hladký. Stačí přidat rozsahy.
Bullet Angel: Xshot Mission M ઍક્શન zfl
Makeover Word: Home Design So‘z o‘yinlari opdv
Opravte obrazovku načítání v zápase, jejíž načítání trvá příliš dlouho, než začnete hrát, znovu se objeví střední hra a zemřete
Líbí se mi tato hra, ale přidejte novou funkci, jen vlastní bitvu, 1v1 přidejte prosím tyto funkce, ale tato hra se mi velmi líbí
Moc miluji tuto hru a budu snaha vývojářů doufat, že tato hra poroste mnohem více a opravdu si ji užívám za úžasné herní režimy a skiny postav, které budu rád, dám pět hvězdiček 🌟
Pěkná hra, ale opravte zpoždění. Ve hře jsem dostal vysoký ping, dokonce i moje wifi vlastně s plným barem a vždy mě ze hry vykopli. Podle mého názoru se tato hra příliš nepodobá výplatě za výhru. Protože všechny permanentní kožní zbraně je snadné získat z mnoha akcí. Taky prosím!!! Prosím !!!! Prosím !!! Zakázat podvodníka. Je to pěkný zážitek, když jste se příliš mnohokrát setkali s podvodníkem v hodnosti:') Dávám 5 hvězdiček, abyste zvýšili rychlost této hry a doufejme, že to přiměje mnoho hráčů hrát tuto hru i poté
Myslím, že jsem někde slyšel, že to zní jako hudba. M.A.T Online na PC, pokud se nepletu. každopádně hra je dobrá. jen střelba potřebuje plynulejší. a žebřík 😅
Tato hra je celkově tak cool, ale její malá platba za vítězství... a prosím, opravte vysoký ping Im na asijském serveru tak špatně zaostávám, když půl kola hry začíná zpožďovat jako 300-284 ms... Opravte to prosím ....
Miluju hru, tolik režimů, tohle jsou moje 2 dny hraní této hry Jsem uvízl v platině 2 je těžké najít shodu, hra je skvělá, rychle se zvyšuje, ale najít shodu je dlouhé nebo omezení za 2 minuty a začít znovu....😔😔
Tato hra je dobrá, ale potřebuje více vylepšení, jako je grafika, ovládání, citlivost atd. Budu tuto hru hrát, dokud si nemyslím, že tato hra možná umírá, každopádně doufám, že tuto hru vylepšíte během příštích 3 měsíců.
Hru miluji skoro jako kombinaci mých oblíbených her, ale pohyb je trochu pomalý a zdá se mi, že když si něco vyberu, dostanu něco jiného, co jsem si nevybral. Může to pomoci opravit nebo jsem to jen já?
proč když chci měnit zbraně v inventáři proč říkají, že selhalo uložení batohu?
Downgrade ze 4 hvězdiček na 2 hvězdičky. Užijte si tolik zábavy s touto hrou. Jedna z nejlepších FPS na mobilu. Ale protože jsem sólový hráč, hraní žebříčkových zápasů mi dá úplně novou zkušenost. A Hádej co? Tolikrát jsem dostal zlaté ACE, ale můj tým prohrál (kvůli tomu, že se spojil s náhodným hráčem noob. Nemluvě o tom, že někteří z těchto náhodných hráčů zápas opustí). Stále dostávám 1. místo (MVP se zlatým ACE), ale stále prohrávám! Špatná zkušenost! Odinstalovat!
Hloupé platby a velká časová prodleva jsou na nic
Hra je dobrá, ale problém je v serveru, protože je velmi nestabilní a nemohu hrát plynule. Doufám, že opravíte server pro uživatele datového připojení
Nedostatek časopisů, žádný režim reklam na ar, měním server na server s nižším pingem, řekněme ze 150 na 70, ale když jsem ve hře, ping je stále 150
Získejte OCEANSKÉ SERVERY!!!! Můj ping je 145-150 ms, tato hra se mi líbí, ale nebudu pokračovat, pokud bude stále laggy!!!
Potřebujeme, aby byl EU server pro nás lepší a žádná prodleva, ale hra tak krásná 👌
Memang
Matchmaking je super zmanipulovaný, moje hodnost se změnila z platinové na zlatou kvůli matchmakingu, můj tým je plný botů, zatímco nepřátelský tým je plný hráčů, jako chci říct, je to vůbec možné? Super zmanipulovaná ngl
Některé chyby pro low end jednotku
Použité skladby nejsou zajímavé, skladeb je příliš mnoho a grafika je potřeba vylepšit
Má nedostatky jako A. Citlivost – 100 je příliš nízká a působí divně s určitým zpožděním. B. Pohyb – měl by být více optimalizován C.Pay2Win – i když jste ještě nezačali hru, má rady se spoustou zbraní a beden, které lze získat za skutečné peníze. Také změna názvu vyžaduje skutečné peníze. D. Koncept léčení tancem je k ničemu – je to fakt; Protože mapy nejsou tak velké a tanec je strašidelný
Dobrá grafika a detaily ve hře jsou velmi dobré a je to lepší než free fire 🔥 🔥
Tato hra je opravdu úžasná a má jeden problém, když se po druhé hře zasekne, když se připojíte ke hře. Takže je třeba to opravit a The emotes jsou opravdu skvělé, zatímco se oživují. opravdu to miluji
Miluji býka Angela, protože mají tolik her, které si můžete zahrát, a také si můžete věci přitahovat a je to tak zábavné
Netancuj, když máš málo hp! Každopádně jsem jen chtěl říct, že vaše hra je téměř moje nejoblíbenější hra v obchodě s aplikacemi a přeji si, abyste teď mohli opravit nějaké chyby, jednou z nich jsou závady ano, teď jsou stále závady, to je vše, co jsem chtěl o vaší hře říci tysm za vytvoření této úžasné fps hry!
Tohle je dobrá hra, která dosáhne 100 milionů a stane se virální💖💖💖
Je to dobrá hra, udělejte si z ní Battle Royale, kterou si nemůžeme užít víc, protože existuje mnoho modů, ale ne Battle Royale. Vím, že tento problém vyřešíte. Takže vás přehodnocuji jako nejlepší obchod s hrami
Hra je velmi hloupá, režim mumie má mnoho chyb a lidé, kteří žádnou chybu nemají, nebudou schopni nic dělat. mumie evo má spoustu lidí, ale mapa je velmi malá, mumie vyhrála mnoho kol, protože mapa je malá a recenze mumie šéf mumie používá pouze blokový útok, lidský hrdina je mrtvý a lidský hrdina má animaci, než způsobí špatný útok na nepřítele. Pokud jde o normální režim, někdy je zbraň příliš silná na útok. Jiný režim je dobrý
miluji tuto hru, ale vývojáři to prosím opravte pro zařízení nižší třídy, jako je 2 nebo 3 GB RAM, máme tolik problémů, jako je zpoždění při vstupu do hry, laggy nemůže vystřelit ani jedinou kulku, nemůže se pohybovat stabilně, opravte to prosím, .optimalizovat tuto hru více.