Post by meghpiggtermyore on Mar 6, 2022 8:19:52 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Onigiri Tango - Japanese Vocabulary ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Onigiri Tango - Japanese Vocabulary IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód závada vše ▞▞▞
▞▞▞ Onigiri Tango - Japanese Vocabulary 2022 version ▞▞▞
Je to velmi ohromující aplikace, protože je to jednoduché a snadné rozhraní. učení slovíček z této aplikace bude skvělé. Pokračujte ve vytváření aplikací, jako je tato, které se snadno používají v plném rozsahu.
Miluji to.
Pěkné pro začátečníky
このアプリを作成していただきありがとうございます。とても便利です
10/10🔥
Je to pěkná a jednoduchá aplikace. Slova jsou dobře umístěna v úrovních. Můj problém je, že nemůžete přeskočit slovo, které neznáte, ale stále se můžete učit ze svých chyb. Líbilo se mi, jak můžete vidět nápisy kana i kanji slova. Obecně to opravdu pomáhá při učení slovní zásoby.
Onigiri Tango - Japanese Vocabulary Izobraževanje uef
Málokdy píšu recenzi, ale tato aplikace je velmi dobrá!! Opravdu se líbí zvukové efekty. Poskytuje mnoho úrovní, které můžete hrát z kvízů N5 ~ N3, abyste si zapamatovali slovní zásobu. Navíc tam nejsou žádné reklamy. Tuto aplikaci si určitě pořiďte
Tato aplikace je pro mě velmi užitečná.
Pěkná aplikace
Myslím, že tato aplikace je skvělá pro opakování toho, co jste se naučili. Je to také skvělý nástroj pro výuku slov. Ale v žádném případě by se neměl používat samostatně, protože postrádá podrobnosti pro rozsáhlé japonské učení
🖤🖤🖤
Je to pěkné (。・ω・。)ノ♡
Jednoduché a užitečné!
Úžasná aplikace pro revizi
skvělá aplikace. Takovou aplikaci jsem hledal tak dlouho. výběr slov je docela dobrý. existuje mnoho důležitých a základních slov, o kterých by měl vědět každý začátečník, a nejlepší na tom je, že každé slovo má výslovnost.
Dobrý
Pěkná aplikace
Onigiri Tango - Japanese Vocabulary Izobraževanje uef
Děkuji moc za vytvoření tak úžasné aplikace. A děkujeme, že jste to udělali bez reklam. Bůh vám žehnej.
Onigiri Tango - Japanese Vocabulary Образование ooew
Nejlepší!!
Používám při práci! Skvělé věci!
Ó můj bože ! Jsem do této aplikace zamilovaný. Moc vám děkuji za vytvoření tak krásné aplikace. Bůh ti žehnej.
Jednoduché, vzdělávací, nebude vás bombardovat reklamami ani žádostmi o předplatné. Nová oblíbená aplikace!
Opravdu dobrá aplikace
Děkujeme za tuto aplikaci 🇮🇳
Děkuji moc za vytvoření tak úžasné aplikace. A dělat to zdarma & reklama zdarma. Upřímně řečeno ; Nemůžu ti dostatečně poděkovat. Tuto aplikaci používám každý den, abych se naučil japonsky. Bůh ti žehnej.
Už při pohledu na první úroveň jsem viděl problémy. Například, jak se せんせい se správným překladem do romanji „sensei“ změní na „sensei“? Totéž s か゛くせい, kde správné romanji je „gakusei“, ale změnilo se na „gakusee“. Také ひ゛よういん, jehož romanji je „byouin“, se změnilo na „byooin“ Ani se to nevyslovuje stejně!
doporučit
Je to opravdu dobré pro kontrolu skupin slov, které s největší pravděpodobností již znáte, řekl bych, že by tuto aplikaci rozhodně zlepšilo, kdyby existoval způsob, jak automaticky odeslat vybraná slova anki droidům, nebo možná více režimů kontroly. U mnoha slov je snadné uhodnout, i když je ještě neznáte kvůli vlastnostem kanji nebo protože 3/4 možností spolu rozhodně nesouvisí, takže to možná trochu změnit? ale tato aplikace je zatím tak dobrá
Nejlepší aplikace pro výuku japonské slovní zásoby.
Moc se mi líbí tento studijní nástroj. Velmi přímočaré a užitečné.
Onigiri Tango - Japanese Vocabulary Edukacja hgyf
Skvělá aplikace! Líbí se mi to, protože v zásadě vám dává nejprve slova, pak vám dá kvíz, z jakých slov se naučíte!ありがとうございます!<3
Nejlepší aplikace pro japonskou slovíčka má všechny hlavní slovíčka, které se musíte naučit
Pro studium japonštiny je to navždy nejlepší
Poderiam colocar a opção pra mim traduzir do inglês para o meu idioma?
Vynikající
Onigiri Tango - Japanese Vocabulary Edukacja hgyf
Dobré pro studium
Tato aplikace je rozhodně jedna z nejlepších, jednoduchá, ale opravdu užitečná, není potřeba internet a je zdarma
skvělá aplikace! slova jsou vyjádřena velmi dobře, mluví skutečná osoba! pořadí slov je také pěkné. jedna věc, kterou bych rád zlepšil, je větší rozmanitost v obtížnosti kvízů, konkrétně bych uvítal možnost překládat z angličtiny do japonštiny namísto pouhého jap -> eng, abych posílil slova a lépe se otestoval. jap -> eng je dobrý poprvé, ale příliš snadné na to, abych skutečně otestoval své znalosti.
いいです .
tato slovní zásoba je skvělá, ale vytvořte si prosím aplikaci, která nás také naučí základní fráze
Velmi jednoduchá aplikace, která dělá přesně jednu věc: hází na vás seznamy slovíček, abyste je mohli vrtat. Naštěstí je to vše, co je potřeba udělat. Nemusí to být okázalé nebo efektní, ale rychlé sezení jsou perfektní pro rozšíření vaší slovní zásoby a vypalování slov do skutečné paměti.
Jackal Squad - Arkade Menembak Arked rmni
Řeknu vám kamaráde...to je ta nejužitečnější aplikace pro výuku japonských slovíček nebo základů...výslovnost je na místě a úplně stejná bez spousty přehnané gramatiky...opravdu si této aplikace cením:)
No, strávil jsem do toho hodiny a nic se nestalo. Pokud by tato aplikace měla nějaký druh systému SRS, bylo by to úžasné. Pokud to čtete, použijte anki.
Nejlepší aplikace
すごい!
Je to mnohem jednodušší aplikace pro pohodlné učení. Poprvé se mi líbí nějaká aplikace na jeden pohled. Děkuji tvůrci.
Můj první dojem po 10 minutách používání je, že je to skvělý doplněk vašeho studia. Slova znějí skvěle a je jich mnoho