Post by meghpiggtermyore on Mar 6, 2022 7:54:34 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stick War: Legacy ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stick War: Legacy IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакване на токени ▞▞▞
▞▞▞ Stick War: Legacy 2022 version ▞▞▞
Тази игра е много забавна в началото, но бързо става скучна. Има толкова малко съдържание между вашите войски и мисии, че нямате какво да правите 30 минути.Всички страхотни войски са заключени зад стените за заплащане и дори когато ги използвате, те са толкова оперативни, че всъщност печелите играта, като докоснете бутон. Вие сте останали с еднакви точни войски за всяка мисия и единственият начин да промените леко геймплея им е да плащате пари или да имате късмет от падане на сандъка.
Контролите са ужасни. Дори това е забавна игра Strat, но все пак е трудно да контролирате устройството и винаги да пропуснете щракване
Stick War: Legacy Strategiya xvp
СТРАХОТНИ РАЗРАБОТЧИКИ НА ИГРИТЕ! Само едно нещо: може би добавете кампания, тъй като вече има КЛАСИЧНА кампания, направете новата кампания като кампания за скин, където за всяко ниво получавате скин, оборудван за двата отбора и се биете и на последното ниво можете да изберете скин, същото нещо за тези засада или бонус нива. Това е всичко!
Всъщност тази игра не е толкова добра, тъй като е проста игра за защита на единици, която ви позволява да контролирате и надграждате единици, има но 5 типа единици с 1 или 2 аспекта за надграждане, можете да ги извлечете максимално с 3 точки всяка и печелите 2 точки от побой етап само веднъж показва, че битката няма слабости сред разнообразието от войски и играта има няколко други режима, в които да губя време, но няма постоянна печалба или нищо от него. то
Много добра игра!
KENDALL & KYLIE Eventyr fttk
Възможно ли е да има толкова тъпа и проста игра..Обяснете ми.. Толкова е тъпа и проста, че няма до къде.. ИЗОБЩО НЕ СТРУВА, ПОСЛУШАЙТЕ МЕ СНИМКИТЕ ЛЪЖАТ!!!
Платете, за да спечелите и играта няма причина след известно време. Ограничени нива, не се препоръчват.
Иоо
Много е яка тази игра
Страхотна игра, но изглежда, че са построили тази игра и са я забравили.. Можем ли да получим повече нива, моля. Изчистих тази игра три пъти наистина, надявах се повече нива, но НЕ. Освен това е добра игра! Надявам се да прочетат този коментар.
Страхотна игра ако сте фенове на игрите на стикман :сваляйте
Любима игра
1ниво е мн трудно
Много qka
Това е доста прилична тактическа игра, но мразя да ме карат да гледам реклами. Разбира се, мога да напусна и да рестартирам играта, така че да не ми се налага да гледам рекламата, но това не ме интересува. Трябва да има опция за премахване на рекламите. Без тази опция е боклук! С удоволствие бих направила покупка, за да спрат рекламите, но не знам дали ще стане.
Това е добра игра, прекарани само три дни, за да завършите трите вида етапи, нормални, трудни и луди, но турнирът е безполезен, защото можете да се биете само с ИИ. така че, моля, добавете мултиплейъри за тази игра, за да можем да се бием един срещу друг! това е всичко, от което се нуждаем благодаря!
Мисля, че игрите са наистина добри, които играя от 2018 г., единственото нещо, което би го направило по-добре, ако беше онлайн.
Създадох голям интерес в началото...стигнах последното ниво...моите златотърсачки също са подобрени, но противникът копае по-бързо, някак как успях да унищожа вражеската стойка и след това какво отново се появи по-голям враг.. .врагът е по-силен всеки път..трябва да има някакво равенство..изтрих играта..играта е за забавление, а не за създаване на разочарование.
Много ми харесва тази игра, дори нивата са толкова трудни, така че никога не съм я изтривал, но понякога е толкова изостанал, така че има само 3 звезди и харесвам героите, кожите, усилванията, надстройките и т.н., но играта kingdom revenge, мразя я, защото те копират всичко в тази игра, само за да направят своя собствена игра.
prosta igra ne svalqyte
Страхотна стратегическа игра, хубав геймплей, прилична графика. Но причината да дам три звезди на това, защото му липсва мултиплейър, а в турнирен режим всеки отряд на cyrax, въпреки че не е max има по-високи щети и hp, дори когато моите войски имат вампирска кожа. 3 стрелци сами убиват spearton, шегуваш ли се, докато в класически режим или срещу други играчи spearton може да унищожи петима стрелци. Но като цяло добра офлайн игра с ниски mb за тези, които обичат стратегически игри
Тази игра е невероятна. Има много готини функции за изследване и дори можете да играете играта офлайн. Тази игра е една от най-добрите мобилни игри в сравнение с други мобилни игри, които просто хвърлят реклами в гърлото ви. Тази игра има реклами, но по този начин модераторите получават приходи. Няма много реклами, което прави играта по-добра. Като цяло 5 звезди, но има няколко неща, които бих искал да предложа за подобряване на играта. Поправка на забавяне, нови режими на игра и повече скъпоценни камъни, спечелени при изчистване на ниво.
Добавяне на всеки 2 минути премиум правомощия за AI спам = игра за боклук.
Stick War: Legacy Strategie lmm
готина игра
Тази игра е малко трудна, но е толкова интересна, че ме кара да се чувствам по-добре, когато стигна до нея, просто интересна игра, бих искал да мога да получа втората част от тази игра.
Незнам за вас, но аз уча История. 5 клас съм обичам битките и войните. Играта е страхотна а аз съм много добър на нея. Теглете я. Аз давам , 4 звезди, защото трябва да има повече нива. Аз казах на моя приятел, че има ниво с египтяни с щитове и копия , и от кожата като кърпи дето се носят на главата си. Но няма. Криско ако гледаш коментара, знам ,че си измислих нивото но дано да го направя. Между другото обмислям да правя канал в ютуб и да стана известен като Слави.
Най яката игра на светът За мен Играиииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! Направо за 6звездивярваи На мен!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!😁😁😁😁😘😍🤪😖😳🤭😟😶🤐😫😳😮🤯😯😱😯😳🤯😯💥💔🗯️💖🗯️💢💞💋💞💖🗯️💭💖😑🤕😪👽🙈👽🙈👽😼👺😻💩👹💩 🙊🤥🙊👺🤖👺🤖🙊🙈🤠👺🤖👺🙊😇👺🤠🌚🤖💩👻🙉🤑👽😸😻🙈🤖👇🙏👇✋👇🤞✌️✌️🤳👩❤️💋👨👩❤️👨👩 ❤️💋👨👩❤️👨👩❤️💋👨🕺👯🧔👨👩👧👧🧔👩❤️💋👩👩❤️💋👨🕺💑👩❤️💋 👨🕴️👩❤️💋👩🍽️🥢🍽️🥢🥃🍽️⛽👩❤️💋👨👩❤️💋👩👩❤️💋👨🍽️💑🍽️👩❤️💋👨👩 ❤️💋👨👩❤️💋👨🕴️🥃🥃🥥🍏🥥🌽🥥🌽🏜️🏜️🏝️⛱️🏞️⛱️🏜️🏝️🏜️🛤️🏜️🏝️🏜️🏝️🏝️🏜️🏝️🏜️🏝️🏜️🏝️🏜️🛤️⛰️🌐🛤️🌆🎫🏅 🎷🎚️🎤🎑🏆🎟️🎚️
Механиката на играта е забавна и лесна за научаване, но описанието на враговете като "местни жители" и фигурите с пръчки във втората битка в кампанията ги показват с ленти за глава от пера, носещи украсяващи щитове и копия. Проектирането на игра, която предизвиква образи на геноцида на индианците, е неприемливо. Бихте могли да постигнете същата игра, като кажете „врагът монтира контраофанзива. Хареса ми останалата част от тази игра, но този избор на дизайн ме накара да я изтрия.
Много добре
Добра игра обаче, крайното ниво е изключително трудно. Изпробвал съм всеки подход, но усещам, че е просто за да те принудя да плащаш за специални способности. Няма да меля за нужните неща. По-добре на компютър.
Тази игра е най-яката игра със битки