Post by meghpiggtermyore on Mar 6, 2022 7:51:27 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rebaixados Elite Brasil ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rebaixados Elite Brasil IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufije povečajo denar ▞▞▞
▞▞▞ Rebaixados Elite Brasil 2022 version ▞▞▞
Ta igra mi je zelo všeč, vendar sem dal 2 stereo zato, ker ni prostora za driftanje, prosim dajte prostor
Nova posodobitev je tako dobra, da zadnja ni bila tako dobra, lahko postavite lokacijo na zemljevid in obstajajo novi kraji, ki jih je treba obiskati, odprta vrata, način avtomobila, hodite prosto tako kot gta5, vendar mislim, da bi morali delati na grafiki. Torej, jaz wood recermen, da prenesete to igro zdaj, vendar glasba iger Don, ne želim delati, preverite in preverite, ali deluje
Huh, ta igra mi ne dovoli niti v avto, v tej igri je veliko napak, popravi to zdaj🤬🤬😡😡😡
Lahko bi dodali več prometa, večji zemljevid, Missons, ljudi, več avtomobilov, več glasbenih predlog in drugih stvari 😿💔
Dynamons World Игре улога xvs
Moj, ko poskušam kupiti avto in prikolico, mi povzroča težave. Toda zvok je odličen, vendar poskrbite, da boste vnesli nekaj sprememb, ker mi Južnoafričani obožujemo to igro
Bolje bi bilo, če bi se lahko igral s prijatelji. In igro hella je treba posodobiti za resnično prilagoditev. Ne bom dal 5 zvezdic, dokler se to ne zgodi.
Ne dovoli, da izberete nobeno skladbo in se začne znova vsakič, ko je izbrana pesem
To je dobra igra
Ta igra je neverjetna in njena realistična grafika je zelo dobra, vendar si želim, da bi bilo več avtomobilov, kot je Mercedes-Benz razreda E, in konceptnih avtomobilov, kot sta Mercedes-Benz in Mazda furai, potem vam bom dal pet zvezdic
Fantje, morate dovoliti igralcu, da izbere, koliko avtomobilov lahko vzamemo lahko imamo samo drevesne avtomobile nekateri od nas želijo več avtomobilov, da izberejo ne samo drevesni avtomobili pokaži prosim, naj izberemo vsaj 10 avtomobilov, prosim
Zelo dobra igra
O igri je prižganih toliko grafičnih elementov in stvari, super je to, da lahko v igri narediš karkoli, zaradi česar je zvok gradnje avtomobilov v sebi boljši od vseh drugih iger ni treba vlagati preveč bencina v to tako prižgano za po vse hvala fantje
Zabavno je, vendar mislim, da bi morali vstaviti izzive in nam dovoliti, da sprostimo več kot 3 avtomobile. Ampak to je dobro in zabavno
Ne kaže, da zvočniki trčijo in ko nimate zvočnikov, lahko posodobite zvok, prosim
Igra je dobra absolutno fire ....ampak mislim, da bi bilo bolje, če bi jo lahko igral brez povezave .....
Živjo fantje, obožujem to igro, toda moja edina težava je, da ne morete dodati ljudi v igro, da bo bolj zanimiva, prosim 😭 in dodajte več avtomobilov, da bo igra nekoliko zahtevna in zabavna za igranje.
Želim si, da bi imel multiplayer..
Fantastična grafika, gladka igra in imam dve težavi. Številka 1 je, da lahko izberete samo 3 avtomobile, kar je dolgočasno. Številka 2 je, da lahko vidite tudi ponoči, ne da bi prižgali luč. In ni dežja, potrebujemo realen dež
5 zvezdic, ker je BOLA igra, ki ima moja najljubša vozila
Bilo je tako neverjetno, všeč mi je zvočni sistem
Ta igra je dobra. Želim si, da bi lahko dodali več domišljijske hiše in večji zemljevid ter več avtomobilov, kot sta vw velociti in Toyota tazz & bmw e36, in ali bi lahko posodobili garažo s sprednjim odbijačem in zadnjim odbijačem ter stranskimi drsalkami in prostori za jesti in hišo če bi lahko šel vanj in dodal več bazenov ter naredil cesto zaseden in rešil težavo s svetlobo in glasbo ter pustil, da se na vratih predvaja glasba in ko odpreš okno, ne samo prtljažnik, mora avto z luknjo predvajati glasbo in dodati več platišč, kot je twinspok
Dobra igra, rad bi dal 5 zvezdic, toda ko ti pa glasba, ti porabi veliko baterije
Lepa igra, vendar le malo težav
Ne Problem
Ko vidim igro, sem rekel, da ni dobra, in naj jo poskusim, ko poskusim, je grafika tako dobra, vendar morate dodati več superšportnikov in dodati kot v resničnem življenju z najpomembnejšo hrano
Dajem štiri zvezdice, morate dodati ljudi, policiste, nočne klube za več igralcev, da bomo igrali skupaj s prijatelji. Zelo so mi všeč subhoovers in morali bi dodati več in avtomobile
Neverjetno, vendar prosim dodajte promet in nove avtomobile itd honda civic land cruiser Vigo in odstranite pravila, da lahko kupimo samo 3 avtomobile naenkrat
Ta igra je v redu, vendar nima igranja za več igralcev
Dajem mu samo tri zvezdice, ker je malo dolgočasno, vendar je še vedno zabavno. Prav tako je treba znižati podatke, da bi lahko shranili nekaj podatkov
Igra Tour je 🖕dolgočasna, ker ne deluje na mojem telefonu, naj igra deluje v mojem telefonu in dodal vam bom 5 zvezdic
Igra je v redu, zdaj pa želimo panaromsko strešno okno, ki ga lahko nagibamo in lahko tudi drsimo, z drsnikom za prilagajanje ravni odpiranja strešnega okna...
Ta igra se ne igra v mojem telefonu
Rebaixados Elite Brasil Симулационни ovay
Skratka igra je super....⭐ Ampak obstaja prošnja.... Ali lahko prosim..... Povečajte zemljevid več, ker ni tako velik in ko igram igro, mi bo kmalu dolgčas zaradi majhnega zemljevida, zato prosim... V naslednji posodobitvi lahko povečate zemljevid in dodate več lokacij....
Folejs
Ta igra je izigrana in ZELO preveč zamikov.